YHDISTYS

Racketlon Club Uleåborg (RCU) on oululainen vuonna 2005 perustettu urheiluseura, joka edustaa racketlonia. Racketlonissa pelataan pöytätennistä, sulkapalloa, squashia ja tennistä. RCU on Suomen Racketlonliiton (SRL) jäsenseura.

HISTORIAA
Seura perustettiin Markuksen ja Tommin halusta tehdä lajia tunnetuksi Suomessa ja Oulun seudulla. Idea seuran nimestä syntyi tammikuussa 2005 ollessamme Tukholmassa Swedish Open -kilpailuissa. Etsimme aamutuimaan kilpailupaikkaa Enskede-hallia. Pienen kartanlukuvirheen takia törmäsimme tiehen nimeltä Uleåborgsvägen! Tästä ilahtuneena seuramme sai nimen. Löytyi se hallikin lopulta ja päästiin pelaamaan. “Vatolan” kompassi oli ilmeisesti jo viritetty kössikoppiin – oli se niin vahva Tukholmassa.

JÄSENEKSI?
Jos olet kiinnostunut liittymään seuramme jäseneksi, ota yhteyttä sähköpostitse rcu[å]rcu.fi